Verzekeren

Al sinds 1897 verzekeren wij de risico's in de regio. Coöperatief en met de kracht van samen. Want samen bereiken we meer. 

De Onderlingen is zowel verzekeraar als een onafhankelijk financieel adviseur. Dat betekent dat we het aanbod in de markt voor jou vergelijken om een optimaal verzekeringspakket samen te stellen. Passend bij jouw wensen en situatie. 

Welke financiële risico's wil je verzekeren en welke gevolgen van schade kun of wil je zelf dragen? Onze adviseurs bespreken dit persoonlijk en beantwoorden alle vragen die er zijn. Pas als we samen zeker weten dat het voorstel het juiste voorstel is maken we het in orde. Gewoon goed verzekerd. 

Van het verzekeren van jouw woning en inboedel tot aan jouw auto-, brommer- of motorverzekering. En van je aansprakelijkheidsverzekering tot aan je reisverzekering. Bij ons kun je terecht voor al je particuliere verzekeringen. 

Verandert er iets in jouw situatie? Of heb je vragen? Onverhoopt toch schade? Dan kun je bij ons gewoon binnenlopen op één van onze vestigingen. Je kunt uiteraard ook bellen, mailen of onze app gebruiken. Contact op het moment en de manier die jou het beste past. Wij regelen de rest. Wel zo gemakkelijk. 

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak nu een afspraak!

Afspraak maken

Cookie instellingen