Verzeker je rieten dak

Al sinds jaar en dag is De Onderlingen dé specialist als het aankomt op het verzekeren van panden met een rieten dak. Van traditioneel riet tot aan schroefdaken. Wij regelen het gewoon.

Een woning met een rieten dak is een kostbaar bezit. Daar zorg je goed voor. Maar een ongeluk zit in een klein hoekje en de mogelijke gevolgen zijn vaak niet te overzien. Dan is het goed om verzekerd te zijn bij De Onderlingen. Onze adviseurs zijn goed op de hoogte van wat er allemaal komt kijken bij het verzekeren van een woning met een rieten dak. En stellen samen met jou het pakket aan verzekeringen samen. 

En gaat het toch een keer mis? Dan kun je ons in geval van nood 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken en zorgen we samen voor een vlotte afhandeling. 

Kosteloze inspectie van elektra en rookkanaal
Omdat wij het belangrijk vinden dat onze leden veilig wonen én we schade liever voorkomen dan genezen is preventie een belangrijk onderdeel bij het verzekeren van een rieten dak. Zo inspecteren wij via een externe onafhankelijke partij op regelmatige basis de elektrische installatie en het rookkanaal (indien aanwezig) van onze leden met een rieten dak. De kosten van deze inspecties nemen wij voor onze rekening. Zo belangrijk vinden wij het dat onze leden veilig wonen. 

Het verzekeren van jouw woning met rieten dak in een notendop: 
• Persoonlijk advies en verzekeringen op maat;
• Winstdeling, pakketkorting en scherpe premies;
• Kosteloze inspecties van elektra en rookkanaal;
• Veel kennis in huis.

Onbezorgd wonen? Maak hieronder een afspraak!

 

Afspraak maken

Cookie instellingen