Disclaimer

Disclaimer


De Onderlingen zorgt ervoor dat ervoor dat de website goed werkt, toegankelijk is en juiste informatie bevat. Maar soms kan het gebeuren dat de website tijdelijk niet bereikbaar is of dat de informatie op de website niet (meer) klopt. Lijdt jij daardoor op de een of andere manier schade? Dan zijn wij niet aansprakelijk.

De informatie op deze website is van De Onderlingen. Wil je de informatie gebruiken? Vraag ons dan eerst om toestemming.

Als eigenaar van de website mogen we de informatie op elk moment, zonder aankondiging, wijzigen of verwijderen. Zie je iets wat niet klopt of niet werkt? Dan horen we het graag. Zodat we het snel kunnen aanpassen en samen zorgen voor een goed werkende website.

Op onze website staan hyperlinks naar andere websites. De Onderlingen is niet verantwoordelijkheid voor de toegankelijkheid en inhoud van de websites van derden. En voor hoe derden omgaan met jouw persoonsgegevens. Lees daarom – als die er is – altijd het privacy statement van de site die je bezoekt.
Cookie instellingen