Samen beperken wij de schade

Een brandje in de keuken, kapotte ruiten, afgewaaide dakpannen: een schadegeval is nooit prettig. Vooral als het uiteindelijk ook nog leidt tot financiële narigheid. Daarom gaan we bij De Onderlingen heel zorgvuldig om met het behandelen van schades. Maar wat zeker zo belangrijk is: we doen het samen, zoals het hoort bij een coöperatie. Door zoveel mogelijk zelf op te lossen, verlagen we de totale schadelast. En daar worden we als verzekerden allemaal beter van.

Heeft u schade en wilt u dit direct aan ons melden? Vul dan onderstaand contactformulier zo compleet mogelijk in en klik op verzenden. Wij nemen de eerstkomende werkdag contact met u op om e.e.a. door te spreken.

Om de afhandeling van uw schade zo snel mogelijk te laten verlopen kunt u rechts op de pagina het schadeformulier downloaden. Als u deze vervolgens volledig ingevuld mailt naar schade@onderlingen.nl, gaan wij zo snel mogelijk voor u aan de slag. Stuurt u het formulier liever per post, dan kan dat naar Antwoordnummer 19005, 2810 VN Schoonhoven.

Noodgevallen
In het geval van nood zijn wij ook na kantoortijden en in het weekend, dus 24/7, bereikbaar.

Is er sprake van een calamiteit, zoals een grote schade aan uw inboedel of opstal door bijvoorbeeld brand, neem dan contact op met algemene nummer (085 0298 600) en kies voor optie 2 om doorverbonden te worden met onze calamiteitendienst.

Uw huidige gegevens:

0 + 8 = ?