Samen beperken wij de schade

Een brandje in de keuken, kapotte ruiten, afgewaaide dakpannen: een schadegeval is nooit prettig. Vooral als het uiteindelijk ook nog leidt tot financiële narigheid. Daarom gaan we bij De Onderlingen heel zorgvuldig om met het behandelen van schades. Maar wat zeker zo belangrijk is: we doen het samen, zoals het hoort bij een coöperatie. Door zoveel mogelijk zelf op te lossen, verlagen we de totale schadelast. En daar worden we als verzekerden allemaal beter van.

Heeft u schade en wilt u dit direct aan ons melden? Vul dan onderstaand contactformulier zo compleet mogelijk in en klik op verzenden. Wij nemen de eerstkomende werkdag contact met u op om e.e.a. door te spreken.

Is er sprake van een calamiteit en vind u het belangrijk om snel met iemand te spreken? Dat kan uiteraard wij zijn, voor onze leden, 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar.

Is er sprake van een acute situatie bel dan: 06 – 22 23 59 37. U krijgt direct één van ons aan de telefoon.
Bij De Onderlingen doen we het voor, dankzij en met elkaar.

Om uw schadeafhandeling sneller te laten verlopen kunt u rechts ook alvast het schadeformulier downloaden en ingevuld retourneren per mail naar schade@onderlingen.nl  of per post naar Antwoordnummer 19005, 2810 VN Schoonhoven. Wij zullen na ontvangst hiervan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen voor eventuele aanvullende gegevens.

Uw huidige gegevens:

6 + 2 = ?