De Onderlingen

Coöperatief verzekeren
Bij de Onderlingen verzekeren wij op coöperatieve basis. Dat doen wij al sinds 1897. Betrouwbaarheid, deskundigheid en solidariteit zitten in ons DNA. En bovenal werken wij zonder winstoogmerk. Een platte organisatie, zonder veel managementlagen. Wij vinden dat je als verzekeringsmaatschappij het vertrouwen van je klanten moet verdienen. Door goede producten te leveren, tegen een schappelijke prijs. Bij ons ben je geen klant, maar lid van een vereniging van mensen met hart voor elkaar en de regio. 

Beste oplossing
Wij vinden het belangrijk dat jouw persoonlijke bezittingen goed beschermd zijn en blijven. Onze adviseurs zoeken daarom samen met jou naar de best passende verzekeringsoplossing en nemen jou alles uit handen. Dit doen wij altijd persoonlijk, omdat wij geloven dat verzekeren mensenwerk is. Zo leren wij jou direct beter kennen en hebben we een goed beeld van jouw wensen en behoeften.

Schade voorkomen
Het beschermen van persoonlijke bezittingen zit hem niet alleen in het verzekeren. Het voorkomen van schade aan jouw persoonlijke bezittingen vinden wij minstens net zo belangrijk. Daarom staan wij jou ook bij op het gebied van preventief advies. En zorgen we met zijn allen voor een positief schaderesultaat? Dan ontvang je na afloop van het jaar de teveel betaalde premie terug. Zo werkt verzekeren zonder winstoogmerk.  

Ledenraad
Als lid van de Onderlingen heb je inspraak in het beleid. Dat kan op de algemene ledenvergadering. Daarnaast komt de directie meerdere keren per jaar samen met de Ledenraad. De Ledenraad is een vertegenwoordiging van de leden, gekozen uit en door de leden. De Ledenraad heeft een belangrijke adviesrol die onze koers mede bepaalt. De taken en verantwoordelijkheden van de Ledenraad zijn vastgelegd in onze statuten. Daarin staat onder andere dat zij de jaarrekening vaststellen en beslissen over decharge voor het beleid en het toezicht daarop. Interesse in een rol in de Ledenraad? Bekijk dan snel onze vacature! Of benieuwd naar onze Ledenraad? Kijk dan hier!

Directie en Raad van Commissarissen
Laagdrempelig contact vinden we belangrijk. Daarom stellen we je ook graag voor aan Peter den Ouden (Algemeen Directeur), Arno Wesselink (Commercieel Directeur) en onze Raad van Commissarissen
 
 
Cookie instellingen