Michelle Korteweg - Adviseur binnendienst MKB

Mijn naam is Michelle Korteweg, ruim 20 jaar ervaring als adviseur in de verzekeringsbranche en sinds 1 maart 2023 ben ik werkzaam bij de Onderlingen als Adviseur Binnendienst Zakelijk.
 
Het is een uitdagende en afwisselende functie waarbij geen dag hetzelfde is. Er is veel diversiteit in het soort bedrijven dat bij de Onderlingen verzekerd is en dat maakt het werk afwisselend.
De uitdaging van mijn werk zit in het oplossen van verzekeringsvraagstukken op diverse vakgebieden zodat ik tot een passend advies voor onze klanten kan komen. Ik doe dit met veel plezier en met een hecht team van collega’s. 
 
Als adviseur binnendienst ben ik uw aanspreekpunt voor uw zakelijke verzekeringen, heeft u een vraag, een wijziging of wilt u een nieuwe verzekering afsluiten dan ben ik u graag van dienst. Heeft u zakelijke verzekeringen bij ons, dan behandel ik ook uw particuliere verzekeringen, zo heeft u 1 aanspreekpunt binnen de Onderlingen! U kunt telefonisch contact met mij opnemen of per mail. Als het wenselijk is komt mijn buitendienst collega ook graag bij u langs om het een en ander persoonlijk met u door te spreken. Uiteraard bent u ook altijd welkom op kantoor.
 
Bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Neem dan contact met mij op voor een kennismaking en een vrijblijvende inventarisatie van uw verzekeringspakket.
Cookie instellingen