Hans Raven - Adviseur particulier/riet

Leuk dat je kijkt! Mijn naam is Hans Raven. Ik ben jouw financiële huisarts en ben bevoorrecht om mij met name bezig te houden met vele fraaie woningen voorzien van een rieten kap. Veel verzekeraars stoppen met het verzekeren van een rieten pand of stellen dusdanige eisen dat het lastig is om nog een betaalbaar alternatief te vinden. Daar spring ik graag op in.

Waar andere verzekeraars afhaken als het gaat om het verzekeren van rietgedekte woningen ga ik nog een stapje harder lopen om een oplossing te bieden. Ik heb nauw contact met rietdekkersbedrijven en met onze expertise blijven we voorop lopen als het gaat om het leveren van maatwerk. Het is telkens weer fijn om onze klanten te helpen met vraagstukken als brandveiligheid en preventie, denk hierbij aan isolatie, rookkanalen bij het stoken van hout en de asbestproblematiek. Van de geweldige variatie in mijn werk wordt ik erg gelukkig!

In mijn vrije tijd heb ik ook genoeg te doen. Ik heb op 2 momenten zin om te barbecueën: wanneer ik jarig ben en wanneer ik niet jarig ben. Kortom grijp ik veelvuldig de kans om één of meerdere van mijn BBQ’s op te stoken. Buiten koken op houtskool is geweldig. Gezellig met vrienden en familie genieten van een hapje eten, daar kan je me ’s nachts voor wakker maken. Ook fiets ik met name in de weekenden graag op de racefiets. Maar ook samen met mijn vrouw Gerdien pakken we vaak de e-bike om leuke knooppuntroutes te rijden.

Elke ochtend voor mijn afspraken en ’s avonds na het eten maak ik, meestal samen met Gerdien, een wandeling van een uurtje om de benen te strekken en lekker te genieten van het buiten te zijn. Ook reizen we graag en dan met name de Verenigde Staten heeft ons hart veroverd. 

Benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen? Neem dan contact op en maak een afspraak!

Afspraak maken

Cookie instellingen