125 jaar & KiKa

Sinds 1897
Op 7 juli 1897 is de toenmalige rechtsvoorganger van de Onderlingen opgericht. Op 7 juli 2022 bestaat ons bedrijf dan ook 125 jaar! Na verschillende fusies staat er een lokale betrokken en solide verzekeraar, met vestigingen in Benschop, Schoonhoven en Lekkerkerk. 

Het 125 jarig jubileum laten we niet ongemerkt voorbij gaan. Soms wat subtiel, zoals met het logo, en soms pakken we groter uit. Op deze pagina houden we je op de hoogte van de acties. 

Trouwe ledenkorting
Samen met het 125 jarig jubileum hebben wij een Trouwe Ledenkorting geintroduceerd. Want zonder onze trouwe leden was er geen 125 jarig bestaan. Hoe langer je lid bent, hoe hoger de korting!Nieuw logo
Onze wens was om het 125 jarig bestaan op subtiele en blijvende wijze door te voeren in onze huisstijl. Sinds januari 2022 gebruiken we daarom onderstaande logo. 

Nieuwe site en app
Ook na 125 jaar gaan we graag mee met onze tijd. Daarom lanceerden we begin juli deze nieuwe website, vol met handige formulieren, veel informatie en de persoonlijke uitstraling van een cooperatieve verzekeraar zoals de Onderlingen. Ook is sinds die datum onze app live in de Apple App Store en de Google Play Store. Daarmee kunnen onze leden 24/7 antwoorden vinden op veelgestelde vragen, wijzigingen doorgeven en op de hoogte blijven van het laatste (financiële) nieuws. 

KiKa
Ons jubilileumjaar combineren wij graag met een goed doel. De keuze is daarbij gevallen op Kika (Stiching Kinderen Kankervrij). KiKa werkt sinds 2002 aan 100% genezing van kinderkanker. Jaarlijks krijgen bijna 600 kinderen in Nederland kanker. Eén op de vijf kinderen overleeft dat niet. Dat moet beter. Daarom gaan we in 2022 ons best doen eenzo mooi mogelijk steentje bij te dragen. Dat gaan we doen door diverse acties en campagnes. Hou hiervoor onze socials goed in de gaten.

Wil je nu al een bijdrage leveren? Scan dan onze KiKa QR code en doe direct jouw donatie. Benieuwd naar de tussenstand? Kijk dan hier.

Win acties
Volg je onze socials al? Vanaf juli vind je hier maandelijkse winacties terug.
Volg ons op Facebook, LinkedIn en Instagram!

Onderlingen fritesbus on tour
In september gaan wij de weg op met een fritesbus naar verschillende dorpen in onze regio. Tijdens deze ritten kunnen onze leden een hapje en drankje komen halen bij de fritesbus. Dit is uiteraard op kosten van De Onderlingen. Want, wie jarig is, trakteert!

Ondanks dat ons officiële 125 jarig bestaan op 7 juli 2022 was, hebben wij ervoor gekozen om dit evenement in september te organiseren. In september 1897 werd de eerste polis gesloten van een boerderij in Cabauw. 

De officiële data en locaties worden nog bekend gemaakt. Wordt vervolgd!

Contactformulier

Cookie instellingen