125 jaar & KiKa

Sinds 1897
Op 7 juli 1897 is de toenmalige rechtsvoorganger van de Onderlingen opgericht. Op 7 juli 2022 bestaat ons bedrijf dan ook 125 jaar! Na verschillende fusies staat er een lokale betrokken en solide verzekeraar, met vestigingen in Benschop, Schoonhoven en Lekkerkerk. 

Het 125 jarig jubileum laten we niet ongemerkt voorbij gaan. Soms wat subtiel, zoals met het logo, en soms pakken we groter uit. Op deze pagina houden we je op de hoogte van de acties. 

Trouwe ledenkorting
Samen met het 125 jarig jubileum hebben wij een Trouwe Ledenkorting geintroduceerd. Want zonder onze trouwe leden was er geen 125 jarig bestaan. Hoe langer je lid bent, hoe hoger de korting!
Nieuwe site en app
Ook na 125 jaar gaan we graag mee met onze tijd. Daarom lanceerden we begin juli deze nieuwe website, vol met handige formulieren, veel informatie en de persoonlijke uitstraling van een coöperatieve verzekeraar zoals de Onderlingen. Ook is sinds die datum onze app live in de Apple App Store en de Google Play Store. Daarmee kunnen onze leden 24/7 antwoorden vinden op veelgestelde vragen, wijzigingen doorgeven en op de hoogte blijven van het laatste (financiële) nieuws. 

KiKa
Ons jubileumjaar combineren wij graag met een goed doel. De keuze is daarbij gevallen op Kika (Stiching Kinderen Kankervrij). KiKa werkt sinds 2002 aan 100% genezing van kinderkanker. Jaarlijks krijgen bijna 600 kinderen in Nederland kanker. Eén op de vijf kinderen overleeft dat niet. Dat moet beter. Daarom gaan we in 2022 ons best doen een zo mooi mogelijk steentje bij te dragen. Dat gaan we doen door diverse acties en campagnes. Hou hiervoor onze socials goed in de gaten.

Wil je nu al een bijdrage leveren? Scan dan onze KiKa QR code en doe direct jouw donatie. Benieuwd naar de tussenstand? Kijk dan hier.


 

Contactformulier

Cookie instellingen