Els de Jong - Procesmanager

Hallo, ik ben Els! Ik ben procesmanager bij De Onderlingen. In deze functie ben ik verantwoordelijk voor de aansturing, begeleiding en ondersteuning van de schadeafdeling bij het uitvoeren van de werkzaamheden. Daarnaast houd ik mij bezig met de implementatie en de ontwikkeling van het beleid in het kader van wet- en regelgeving en de automatisering van processen.
 
De grote diversiteit aan taken en verantwoordelijkheden maakt dat mijn functie uitdagend is en ook zal blijven. Een interessante onderdeel van mijn werk is de mogelijkheden van verdere automatisering te onderzoeken om het personeel te ondersteunen, zodat zij de focus kunnen houden op het persoonlijke contact met onze leden.
 
Tijdens mijn studie Business Management heb ik onderzoek gedaan voor De Onderlingen naar de optimalisatie van de afdeling Particulieren. Hierna ben ik gebleven om dit onderzoek in de praktijk toe te passen als leidinggevende van diezelfde afdeling. Inmiddels 6 jaar later vind ik het nog steeds ontzettend prettig dat de Onderlingen de mogelijkheid blijft bieden om te groeien als persoon en in functie.

Cookie instellingen