Zorgvergelijker 2021


De zorgverzekering die bij u past? Wij helpen u graag!


Het is weer zover! De  premies en voorwaarden voor uw zorgverzekering in 2021 zijn bekend. Dit betekent dat u vanaf nu tot 31 december de tijd heeft om uw zorgverzekering te wijzigen. Heeft u hier al over nagedacht? Stapt u over of blijft u zitten waar u zit?

Waarom vergelijken?
Prijs is de meest voorkomende drijfveer om over te stappen van zorgverzekering. Uiteraard belangrijk, want u merkt dat direct in uw portemonnee. We adviseren u ook om te kijken naar de dekking. Welk pakket vergoedt welke zorg en van welke zorg verwacht u volgend jaar gebruik te gaan maken?

Ook de hoogte van uw eigen risico is van belang. Standaard is dat € 385,- per jaar. U kunt dat verhogen in stappen van 100 euro tot maximaal 500 euro extra eigen risico. Als u het eigen risico op € 885,- zet, betaalt u jaarlijks een lagere premie. Maakt u vervolgens onverhoopt toch gebruik van bepaalde zorg (zoals ziekenhuisopname), dan komt de eerste € 885,- voor uw eigen rekening.

Zorg is helaas niet altijd te plannen. Neem daarom bovenstaande afwegingen mee voordat u uw nieuwe zorgverzekering afsluit of besluit uw bestaande verzekering volgend jaar ongewijzigd voort te zetten.

Zorgvergelijker 2021
Bent u benieuwd welk zorgverzekeringspakket het beste bij uw wensen past? Dat kunt u vanaf nu bekijken. Wij hebben een unieke zorgvergelijker waarmee u exact kunt aangeven wat u belangrijk vindt voor uw verzekering voor volgend jaar. Vervolgens kunt u, op basis van uw wensen, de verschillende zorgpakketten en prijzen met elkaar vergelijken. Op naar de best passende zorgverzekering voor 2021!


Vragen?
Heeft u vragen over de vergelijking en uw mogelijkheden voor volgend jaar? Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn werken wij samen met zorgspecialist UPIVA. Zij helpen u met al uw vragen en zijn bereikbaar van 08:30 uur tot 17:00 uur van maandag t/m vrijdag. Zij zijn te bereiken via 088 – 000 8333 of zorg@upiva.nl.

Uiteraard helpt uw adviseur van De Onderlingen u ook graag verder. Wij denken graag met u mee over de zorgverzekering die het beste bij u past. Want samen zien we het beter.