Zorgpremie vergelijken?

Samen zien we het beter

Vergelijk en kies de zorgverzekering die bij u past

Het is al bijna weer zover:

31 december aanstaande is de laatste dag waarop u uw huidige zorgverzekering nog kunt opzeggen of wijzigen. Vervolgens heeft u tot en met 31 januari 2020 om een nieuwe zorgverzekering te kiezen en af te sluiten.

Overstappen of niet?

In bepaalde gevallen kan overstappen naar een andere verzekeraar inderdaad een goed idee zijn. Bijvoorbeeld als er veranderingen zijn in uw gezins- of gezondheidssituatie. Ook aanpassingen in de wet- en regelgeving kunnen aanleiding zijn om een overstap te overwegen. Net als het feit dat u bij een andere verzekeraar een lagere premie zou gaan betalen.

Alstublieft: een handige tool

Om u te helpen bij het kiezen van een zorgverzekering die misschien beter bij u past, bieden we u een handige tool aan. Hiermee kunt u de diverse zorgverzekeraars met elkaar vergelijken op de punten die voor u belangrijk zijn. Klik hier om de tool te gebruiken.

Wilt u écht zekerheid?

Hoe handig zo’n tool ook is, hij geeft niet meer dan een globale indruk van verschillen en mogelijkheden. Als u echt zeker wilt weten wat in uw situatie wijsheid is, gaat er niets boven een gesprek met een deskundig adviseur van De Onderlingen.  Bel naar 088-0008358 voor verdere informatie of mail naar onderlingen@upiva.nl . Want samen zien we het beter.