De Onderlingen treft voorzorgsmaatregelen omtrent het Coronavirus

Coronavirus
De Onderlingen volgt uiteraard ook de ontwikkelingen rondom het  virus op de voet. Het aantal besmettingen met het coronavirus in Nederland blijft toenemen. De veiligheid, gezondheid en het welzijn van onze medewerkers is hierbij een belangrijke prioriteit. Maar tegelijkertijd vinden wij het belangrijk om de continuïteit van onze dienstverlening voor onze leden te kunnen waarborgen.

Wij hebben daarom de nodige voorzorgsmaatregelen genomen, zodat de bedrijfsactiviteiten kunnen doorgaan. Wij doen er alles aan dat onze collega’s vanuit huis kunnen werken. De komende periode zullen onze kantoren gesloten zijn. Uiteraard blijven wij u zowel telefonisch als per e-mail  te woord staan.

Wij volgende de informatie en richtlijnen vanuit lokale autoriteiten en het RIVM en nemen waar nodig maatregelen. Denkt u er ook aan om voorzorgsmaatregelen te nemen? Zodat wij samen deze crisis kunnen doorstaan!

Heeft u de aankomende periode een reis gepland? Lees dan onze blog voor extra informatie over wat uw reis- en annuleringsverzekering dekt: https://onderlingen.nl/coronavirus-wat-dekt-je-reis-en-annuleringsverzekering/

Contact

  • Wilt u een schade melden of heeft u een vraag met betrekking tot een (lopende) schade? Dan kunt u telefonisch contact opnemen via 0182 – 74 87 69, of een mail sturen naar: schade@onderlingen.nl.
  • Heeft u een vraag met betrekking tot uw particuliere verzekering(en)? Dan kunt u telefonisch contact opnemen via 0348 – 45 13 39, of een mail sturen naar: info@onderlingen.nl.
  • Heeft u een vraag met betrekking tot uw zakelijke verzekering(en)? Dan kunt u telefonisch contact opnemen via 0348 – 74 84 49, of een mail sturen naar: zakelijk@onderlingen.nl.
  • Heeft u een vraag met betrekking tot uw RegioBank producten? Dan kunt u telefonisch contact opnemen via 0348 – 45 13 39, of een mail sturen naar: info@onderlingen.nl.

In het geval van nood kunt u ons buiten kantooruren (08:30 uur – 17:00 uur) bereiken op: 06 22 23 59 37.

Samen kun je gewoon meer
Bij ons bent u lid van een vereniging van mensen die hart hebben voor hun regio, maar vooral voor elkaar. Bij De Onderlingen doen we het namelijk voor, dankzij en met elkaar.

Uiteraard houden wij u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en informeren wij u als wij u weer kunnen ontvangen op één van onze kantoren.