Emma Koote - Adviseur binnendienst

Hallo, ik ben Emma. Sinds 2020 werk ik bij de Onderlingen als adviseur Binnendienst. In deze rol ondersteun ik onze leden bij het afsluiten, onderhouden en opzeggen van verzekeringen. Hierbij adviseer ik de klant over de verschillende mogelijkheden en probeer ik daarnaast de klant zoveel mogelijk te ontzien met betrekking tot administratieve en organisatorische lasten.

Deze afwisseling tijdens mijn werkzaamheden maken dat ik mij nooit verveel en elke dag met veel plezier aan de slag ga. Bovendien vind ik het belangrijk om een ander te kunnen helpen. De combinatie van uitdaging in mijn werk en het maatschappelijke belang hebben mij laten kiezen voor het verzekeringswezen. Daarom heb ik ook gekozen om te werken bij de Onderlingen: een onderlinge verzekeraar, waarbij we werken met leden en zonder winstoogmerk.

In mijn vrije tijd sport ik veel, heb ik ook een eigen bedrijf in de sport en vind ik het fijn om op pad te gaan om nieuwe dingen te ontdekken. Maar ook stilzitten op de bank met een filmpje en wat lekkers sla ik niet af.

Benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen? Neem dan contact op en maak een afspraak!
 

Afspraak maken

Cookie instellingen