Stage Marketing en Communicatie


Algemeen

De Onderlingen – in Benschop, Schoonhoven en Lekkerkerk – is een eigenzinnige en lokale adviseur en brandverzekeraar. Wij zijn er voor advies over verzekeringen en hypotheken, voor particulieren, zakelijke klanten en agrarisch ondernemers. Het kantoor ‘om de hoek’, dat willen we zijn. Waar je zo kunt binnenlopen voor advies en een kop koffie. Onze klanten kennen we dan ook bij naam. Best uniek in een wereld waarin grootschaligheid en anonimiteit fors terrein winnen.

We moeten met z’n allen voor elkaar zorgen. Vanuit die gedachte is de Onderlingen in 1897 ontstaan, als brandverzekering van een groep boeren.

Nog altijd zijn we brandverzekeraar, zodat we op dat vlak mooi maatwerk kunnen leveren. Sowieso zoekt een deskundig team van medewerkers per geval naar de best passende verzekering – voor woonhuis, bedrijfspand, inboedel, of auto en alles daartussen. Steeds is het een uitdaging de juiste mensen met elkaar te verbinden.

Adviseurs van de Onderlingen komen ook thuis om te ontzorgen, adviseren of gewoon voor een goed gesprek. Nogmaals, bij ons is de klant een persoon, een relatie, een dichte buur en lid van de Onderlingen familie. Iedereen die is verzekerd is automatisch lid van de organisatie. Er is geen winstoogmerk. Geld dat eventueel overblijft wordt eerlijk verdeeld over alle leden. Ook bepalen deze  leden samen de koers die de Onderlingen vaart. De ledenavonden worden goed bezocht en zijn zeker ook voor ons inspirerend. Er heerst een soort clubgevoel, en dat is precies wat wij willen.


Functieomschrijving

Het takenpakket bestaat uit diverse werkzaamheden waaronder:

  • Actieplannen en het uitwerken daarvan voor commerciële activiteiten
  • Verder helpen uitbouwen website en andere middelen
  • Opstellen & versturen mailings
  • Beurzen & Evenementen

Functie-eisen

  • Marketing en/of communicatie opleiding
  • Pro actieve houding
  • Zelfstandig en in teamverband kunnen werken
  • Stressbestendig

De Onderlingen biedt een leerzame stage in een gezellig en hardwerkend team, waarin je je eigen verantwoordelijkheden krijgt.


Interesse?

Neem dan contact op met Nora Abaqouy dit kan via de telefoon op 0348-748444 of per mail naar nora.abaqouy@onderlingen.nl