September 2021 – overstapmaand RegioBank

Bankieren bij de beste bank van Nederland

RegioBank heeft weer de hoogste waardering in de jaarlijkse Bankenmonitor van de Consumentenbond. Voor de vijfde keer op rij! Met de hoogste rapportcijfers ooit. RegioBank scoort het beste met een 9,7 op algemene tevredenheid en heeft de hoogste waardering van alle banken. Daar zijn wij natuurlijk bijzonder trots op!

De hele maand september staat daarom in het teken van onze RegioBank actie. Overstappen is dan niet alleen heel makkelijk,  maar ook nog eens extra aantrekkelijk.

Bovendien maakt iedereen, nieuwe én bestaande RegioBank klanten, die een rekening opent of zijn pakket uitbreidt met een spaar- of betaalrekening kans op zo’n gave RegioBank fiets!

Actie – overstapvergoeding

Stap over in september 2021 en ontvang:

  • 75 euro* bij het openen van een particuliere betaal- én spaarrekening inclusief internetbankieren en actief** gebruik van de rekening;
  • 50 euro* bij het openen van een particuliere betaalrekening met internetbankieren en actief** gebruik van de rekening
  • 25 euro* bij het openen van een particuliere spaarrekening
  • 75 euro* én een kosteloze check van je bedrijfsverzekeringen bij het openen van een zakelijk betaalpakket (betaal- en spaarrekening).

* uitbetaling van de vergoeding vindt plaats in december 2021

** minimaal bijschrijving salaris

Actie – win een fiets

Wil je kans maken op de fiets? Alle nieuwe klanten doen automatisch mee voor de fiets. Ben je een bestaande klant met alleen een spaarrekening? Open dan nu een betaalrekening en maak kans op de fiets. Ook kom je in aanmerking voor de overstapvergoeding. Heb je alleen een betaalrekening maar nog geen spaarrekening? Ook dan is het openen van een spaarrekening voldoende om mee te loten voor de fiets én kom je meteen in aanmerking voor de overstapvergoeding.

Meer weten? Loop even naar binnen bij onze vestiging Schoonhoven (Doelenplein 11) of Benschop (Dorp 201A). Of bel met één van onze adviseurs op 0348 45 13 39.

Tot snel!