RegioBank

Goed contact met de buren, een bakker om de hoek, de sportvereniging op fietsafstand. Het zorgt er allemaal voor dat je prettig kunt wonen, werken en leven. Wat ons betreft hoort er nog iets thuis in dat rijtje: een bank die klaarstaat voor jou én jouw buurt. Zodat die blijft groeien en bloeien. Welkom bij RegioBank, de buurtzame bank.
 
We zijn groot en voelen klein
RegioBank is onderdeel van de Volksbank. Voor alle oplossingen van de RegioBank kun je terecht bij De Onderlingen. We kunnen de zekerheid bieden waarop je wilt kunnen vertrouwen bij een bank. En ook de digitale mogelijkheden die je mag verwachten. Zoals online en mobiel bankieren. Wat ons echt uniek maakt is onze persoonlijke relatie. We zijn de buurtzame bank. Je kunt zo binnenlopen bij iemand die je persoonlijk kent met een eenvoudige vraag of voor een uitgebreid advies. Wij zijn en blijven jouw bank dichtbij.

 

Wij zijn een vertrouwd gezicht in de buurt
RegioBank is al ruim 100 jaar de buurtzame bank. In die 100 jaar zijn we uitgegroeid tot een vertrouwd gezicht in de buurt. RegioBank werkt samen met zelfstandige adviseurs zoals De Onderlingen die een vast aanspreekpunt zijn voor al jouw financiële zaken. Wij kennen jou en de buurt en weten wat er in jouw leven speelt. Zo staan we garant voor een deskundig advies, passend bij jouw persoonlijke omstandigheden. Daar kun je op rekenen.

 

Wij zijn er voor de hele familie
In de regio spelen onderlinge relaties en familiebanden vaak een grote rol. Als buurtzame bank is RegioBank daarom de bank voor de hele familie. Je kunt bij ons terecht voor al jouw bankzaken. Van een betaalrekening voor jezelf, Zilvervloot Sparen voor jouw (klein)kind, tot een zakelijke rekening voor het bedrijf van je schoonvader.

 

Hoge waardering van klanten
In recent onderzoek gaven onze klanten RegioBank het hoogste cijfer van alle banken. Daar zijn we erg trots op. Net als op de titel Klantvriendelijkste Bank van Nederland, natuurlijk. Toch fijn, omdat bij ons alles draait om persoonlijk klantcontact.
Ook buurtzaam bankieren? Bekijk de website voor alle mogelijkheden of maak nu een afspraak!

Afspraak maken - RegioBank

Cookie instellingen