RegioBank


Een prettige buurt om te wonen, werken en leven. Lokale ondernemers draag hier zeker aan bij. Wat ons betreft hoort er nog iets thuis in dat rijtje: een bank die klaarstaat voor jouw onderneming en jouw buurt. Zodat die blijft groeien en bloeien. Welkom bij RegioBank, de buurtzame bank.

We zijn groot en voelen klein
RegioBank is onderdeel van de Volksbank. Voor alle oplossingen van de RegioBank kun je terecht bij De Onderlingen. We kunnen de zekerheid bieden waarop je wilt kunnen vertrouwen bij een bank. En ook de digitale mogelijkheden die je mag verwachten. Zoals online en mobiel bankieren. Wat ons echt uniek maakt, is onze persoonlijke relatie. We zijn de buurtzame bank. Je kunt zo binnenlopen bij iemand die je persoonlijk kent met een eenvoudige vraag of voor een uitgebreid advies. Wij zijn en blijven jouw bank dichtbij.

Wij zijn een vertrouwd gezicht in de buurt
RegioBank is al ruim 100 jaar de buurtzame bank. Ook voor ondernemers. In die 100 jaar zijn we uitgegroeid tot een vertrouwd gezicht in de buurt. RegioBank werkt samen met zelfstandige adviseurs zoals De Onderlingen die een vast aanspreekpunt zijn voor al jouw financiële zaken. Wij kennen jou en de buurt en weten wat er in jouw leven speelt. Zo staan we garant voor een deskundig advies, passend bij jouw persoonlijke omstandigheden. Daar kun je op rekenen.

Zakelijk betalen
Ondernemers zijn er in alle soorten en maten. Of je nu een eigen winkel hebt, een adviesbureau of bestuurder bent van een vereniging of stichting. Bij RegioBank vind je de zakelijke rekening die bij je past. Mét creditcard, indien gewenst. Zakelijk lenen
Als ondernemer heb je plannen genoeg. Waar liggen de kansen en hoe realiseer je deze? Misschien wil je je bedrijf uitbreiden of het assortiment verruimen? Of is er een zakelijke financiering voor een bedrijfspand nodig? Wij denken graag met je mee. 

Hoge waardering van klanten
In recent onderzoek gaven onze klanten RegioBank het hoogste cijfer van alle banken. Daar zijn we erg trots op. Net als op de titel Klantvriendelijkste Bank van Nederland, natuurlijk. Toch fijn, omdat bij ons alles draait om persoonlijk klantcontact.
 
Ook buurtzaam bankieren? Bekijk dan hier onze producten of maak nu een afspraak!

Afspraak maken - RegioBank

Cookie instellingen