Compleet Riet Pakket

De Onderlingen presenteert u het Compleet Riet Pakket met de verzekeringsproducten die u een veilig en vertrouwd leven bieden. Dit pakket bestaat uit een rietgedekt woonhuis,- inboedel-, aansprakelijkheids-, rechtsbijstand-, doorlopende reis- en annuleringsverzekering.

Aantrekkelijke korting
Het Compleet Riet Pakket biedt u een scherpe premie voor uw rietgedekte woonhuis- en inboedelverzekering. Daarnaast krijgt u 15% korting op uw aansprakelijkheidsverzekering, rechtsbijstandverzekering en uw doorlopende reis- en annuleringsverzekering. Ook kunt u profiteren van 10% korting op extra verzekeringen bij verzekeringsmaatschappij SOM, zoals bijvoorbeeld uw autoverzekering.

De Onderlingen ontzorgt
Naast deze korting op de verzekeringen in het Compleet Riet Pakket biedt De Onderlingen een uitgebreide dekking, hoge verzekerde bedragen en een garantie tegen onderverzekering.
De veiligheid van onze leden vinden wij erg belangrijk en daarom laten wij bij iedere rietgedekte woning een professionele inspectie uitvoeren van de elektrische installatie en de rookkanalen. Indien u het Compleet Riet Pakket voor drie jaar afsluit krijgt u deze inspecties volledig vergoed. Daarnaast krijgt u als nieuw lid van De Onderlingen een 6 liter brandblusser cadeau.
Als aanvullende dienst bij het Compleet Riet Pakket wordt u in het geval van schade geheel ontzorgd. Er staat een ervaren schadeteam 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar; van calamiteitenherstel tot schoonmaakwerkzaamheden.

Alles onder één dak
De Onderlingen biedt u het gemak van één aanspreekpunt voor al uw financiële producten. De Onderlingen is uw financieel adviseur met vertrouwde gezichten en een kantoor bij u in de buurt. Met het persoonlijke en regionale karakter staat de deur altijd voor u open voor een advies over uw bankzaken, hypotheken en verzekeringen.

Bekijk onze Voorwaarden Compleet Riet Pakket 2019 voor meer informatie.

Bij De Onderlingen begrijpen we dat. Daarom verzekert u met onze Woonhuisverzekering méér dan alleen stenen. Dat is prettig thuiskomen.

Met onze Woonhuisverzekering is uw huis verzekerd tegen schade door oorzaken zoals brand, blikseminslag, storm of vorst. En, als u kiest voor de Woonhuisverzekering Royaal, ook tegen schade door bijna alle andere plotselinge en onverwachte oorzaken. Zoals schade door vallen, stoten of omvallen.

U verzekert uw woning en alle zaken die bij uw woning horen. Dus ook funderingen, kelders, bijgebouwen en aanbouwen. We vergoeden niet alleen de schade aan uw woning zelf, maar we houden ook rekening met extra kosten die u moet maken als u schade aan uw woning heeft. Bijvoorbeeld als u tijdelijk ergens anders moet wonen, of als u kosten maakt om de schade te beperken. Wilt u ook zonnepanelen, hekwerken, een burg of een zwembad verzekeringen. Deze moeten bij ons bekend zijn. Vraag het ons, wij helpen u graag.

Zijn uw ruiten beschadigd, en is het geen bijzondere glassoort? Dan krijgt u de schade vergoed. En ligt uw tuin overhoop na een brand, explosie, bliksem of aanrijding? Ook dan helpen we u verder. We vergoeden (tot een bepaald bedrag) de aanleg, bestrating en beplanting van uw tuin. Net als de planten op uw balkon en terras.

U verzekert de herbouwwaarde van uw woning. Dat is het bedrag dat nodig is om uw woning opnieuw te bouwen. Wij vergoeden de schade, óók als de herbouwwaarde van uw woning hoger blijkt dan het bedrag dat u verzekerd heeft. We noemen dat uw ‘garantie tegen onderverzekering’. Hier gelden aanvullende regels voor. Lees hiervoor de polisvoorwaarden of vraag het aan uw Onderlinge.

Heeft u schade aan uw woning? Dan laten we u zo snel mogelijk weten hoeveel we kunnen vergoeden. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Betalen we geen schadevergoeding? Dan laten we het verzoek altijd door twee schadebehandelaars beoordelen. Zo kunnen ze van elkaar controleren of het besluit over de vergoeding zorgvuldig, redelijk en goed onderbouwd is.

Heeft u een vraag over de schadevergoeding? Is iets niet duidelijk? Of bent u het niet eens met onze beslissing? Neem gerust contact met ons op. We leggen onze beslissing graag persoonlijk aan u uit.

Sluit u meer verzekeringen bij ons af? Dan bieden wij u een aantrekkelijke ‘pakketkorting’. Wilt u weten hoe hoog uw premie wordt? Uw Onderlinge rekent het graag voor u uit.

Vrijblijvende offerte Compleet Veilig Pakket
Naam
Straat en huisnummer
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer
E-mail
Gezinssamenstelling
Bouwaard woning
Bouwjaar
Stoken
Wilt u ook gebruik maken van de 10% korting op uw autoverzekering?
Merk en type
Kenteken
Meldcode
Aantal schadevrije jaren
Geboortedatum van de regelmatig bestuurder
Gewenste dekking
Gewenste aanvullende dekking
Offerteverzoek versturen
Aanvullende opmerkingen