Ontdek het gemak van ons nieuwe mobiele kantoor

Vanaf nu is onze dienstverlening in de regio nóg toegankelijker.

Als lid van De Onderlingen was u altijd al welkom bij onze kantoren in Lekkerkerk, Benschop en Schoonhoven. Woont u daar wat verder vanaf? Dan kunt u voortaan ook ons nieuwe mobiele kantoor bezoeken!

Wanneer en waar?

Ons mobiele kantoor is uitgerust met een spreekkamer, een toilet en zelfs een invalidelift. U kunt er vanaf nu wekelijks terecht op de volgende dagen, tijden en locaties:

• Maandag 10.00 – 15.00 uur: Alblasserdam (markt)
• Woensdag 10-00 – 15.00 uur: Oudewater (markt)
• Donderdag 10.00 – 14.00 uur: Bergambacht (markt)

Hart voor de regio

Met de introductie van het mobiele kantoor willen wij als De Onderlingen eens temeer bewijzen dat we een verzekeraar zijn die dicht bij de mensen staat en echt hart voor de regio heeft. Voortaan maken we het u als inwoner van die regio nog makkelijker om van onze diensten gebruik te maken.

Schoonhoven en Benschop wekelijks één dag minder geopend

Ons mobiele kantoor wordt bemand door medewerkers die anders op een van de ‘vaste’ kantoren werken. Zodoende zijn twee van deze vestigingen voortaan één dag in de week gesloten: Schoonhoven op dinsdag en Benschop op donderdag. Beide kantoren zijn op de genoemde dagen wel telefonisch en via mail bereikbaar. Uiteraard bent u ook altijd welkom op een van de andere kantoren, inclusief het mobiele kantoor.