Hypotheken

Bij De Onderlingen kun je ook voor terecht voor een hypotheek. Je mag van ons een persoonlijk advies verwachten. Met ons uitgebreide aanbod, onze kennis en onze ervaring bieden wij in veel gevallen ook de scherpste prijs. En je kunt bij ons altijd even binnenlopen. Een van de voordelen van lokaal.

Jouw droomhuis kopen
Heb je jouw droomhuis al gevonden? Of wil je eerst weten hoeveel je kunt lenen? Onze adviseurs helpen jou graag. Ze nemen in een persoonlijk gesprek jouw situatie door en bespreken de mogelijkheden voor jou om jouw droomhuis te financiëren. 

Kinderen helpen bij het kopen van een (eerste) huis
Een huis kopen is niet meer voor iedereen weggelegd. Vooral starters kunnen soms een beetje hulp gebruiken. Als ouder kun je mogelijk helpen, maar wat is de juiste manier? Onze adviseurs nemen de opties graag met je door. 

Jouw persoonlijke situatie verandert
Ontslag, een scheiding of overlijden. Allemaal impactvolle gebeurtenissen en redenen om aan de slag te gaan met jouw hypotheek. Kun je de lasten ook alleen dragen? Kun je in jouw huis blijven wonen? Welke financiële mogelijkheden zijn er? Onze adviseurs begeleiden en ondersteunen jou naar de beste oplossing. 

Energie besparen
Veel aanbieders bieden de mogelijkheid om energiebesparende maatregelen zoals zonnepanelen op te nemen in een hypothecaire lening. Ook tegen lage rente lenen om energie te besparen? Vraag onze adviseurs om een persoonlijk en deskundig advies.

Meer weten?
Wil jij een helder en persoonlijk financieel advies? Verandert er iets in jouw situatie? Of heb je vragen? Dan kun je bij ons gewoon binnenlopen op één van onze vestigingen. Je kunt uiteraard ook bellen, mailen of onze app gebruiken. Contact op het moment en de manier die jou het beste past. Wij regelen de rest. Wel zo gemakkelijk. 

Afspraak maken

Cookie instellingen